سلام طاعات و عباداتتون قبول
در رابطه با سئوالتون بايد عرض كنم كه : قانون اساسي جمهوري اسلامي به منزلهي ميثاق ملّي آحاد جامعه، با تأکيد بر اسلامي بودن نظام قانونگذاري در کشور بر اصل ضرورت عدم مخالفت قوانين و مقررات کشور با مباني فقهي و موازين شرعي و احکام اسلامي پايفشاري ميکند و از جمله اصل چهارم قانون اساسي جمهوري اسلامي، صراحتاً مقرّر ميدارد:
«کليهي قوانين و مقررات مدني، جزائي، مالي، اقتصادي، اداري، فرهنگي، نظامي، سياسي و غير اينها بايد بر اساس موازين اسلامي باشد. اين اصل بر اطلاق يا عموم همهي اصول قانون اساسي و قوانين و مقررات ديگر حاکم است و تشخيص اين امر بر عهدهي فقهاي شوراي نگهبان است.»
راستي چرا من در لينکدوني شما نيستم؟؟؟
و اين سوالتون کجا بايد نميگفتيم خيلي خوب و قشنگه؟؟؟
سلام. به نظر من فقه يک قاعده و ستون اصلي قوانين کشور ماست که نسبت به ديگر کشور هاي دنيا آن را برتري داده و قتي ما در مباحثي حقوقي به شکاف قانوني يا مشکلات مبهم بودن قانون ميرسيم در واقع اين تلاقي و اتصال حقوق غرب و اسلام است. چرا که قانون اصلي از فرانسه و چند کشور اروپايي گرفته شده اما با تلاش هاي انجام شده در سالهاي بعد از انقلاب اسلامي و اصلاحيه ها قالب اسلامي به خود گرفته است و اين جاي خوشحال دارد.
قسمت دوم سوالتون برام مبهم هست...؟؟؟
اما به نظر من و تمام اصوليون علم به چيزي ثابت شده ميگويند و در همين کشور هاي اروپايي امروزه به علمي بودن مباحث فقهي اسلام پي برده اند و حتي بعضي از آنها اعتراف کرده اند و اين درحالي است که متاسفانه برخي جوانان ما از اجراي احکام اسلام سر باز ميزنند...
در پناه قرآن باشيد
ياعلي
man az hoghugh sar dar nemiaram
nemidunam bekhoda